Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste, päivitetty 24.5.2018

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 

1.Rekisterin ylläpitäjä:

Intyyki Ay
Ullankatu 2
62100 LAPUA
myynti@intyyki.fi 


2.Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:


Intyykin myynti, myynti@intyyki.fi

 

3.Rekisterin nimi:

 Asiakasrekistero


4.Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja tarkoitus

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan ja Intyykin välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on vapaaehtoinen suostumus uutiskirjeen tilaajana. 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

5.Rekisterin tietosisältö:

Käsittelemme asiakasrekisterin yhteydessä seuraavia asiakkaan tai yrityksen/yhdistyksen tietoja:

-          rekisteröidyn yhteystiedot kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

-          rekisteröidyn tilaukseen liittyvät tiedot kuten tilausnumero, käyttäjätunnus, salasana, syntymäaika

-          yrityksen/yhdistyksen yhteystiedot kuten y-tunnus, yhteyshenkilö, puhelinnumero, osoitetiedot

-          muut yrityksen asiointitiedot kuten laskutustiedot ja sähköposti

Tietojen antaminen (lukuun ottamatta käyttäjätunnus, salasana ja syntymäaika) on edellytys sopimussuhteen/asiakassuhteen syntymiselle ja tuotteen tilaamiselle.

 

6. Mistä saamme tietoja?

Saamme tietoja rekisteröidyltä itseltään verkkokaupan tilauksen yhteydessä.


7. Kenelle luovutan ja siirrän tietoja ja siirränkö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?


Luovutamme tietoja ainoastaan alihankkijoillemme/yhteystyökumppaneille. Emme luovuta tai siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojasi vastaanottavat   

-          yrityksemme ja sen työntekijät

-          maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

-          kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle (Posti, Matkahuolto)

-          tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

-          tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

-          IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme


8.Miten suojaamme tiedot ja miten pitkään niitä säilytämme?

Henkilötietoja sisältävää järjestelmää käsittelevät vain ne henkilöt, joilla työnsä puolesta on oikeus asiakastietojen käsittelyyn. Tiedot kerätään verkkokaupan asiakasrekisteriin, joka on palomuurein ja salasanoin suojattu.

Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan, sähköpostiarkistosssa vuoden ajan ja kirjanpitoaineistossa kirjanpitolainsäädännön mukaisen kuuden vuoden ajan.


9.Sinulla on seuraavat oikeudet rekisteröitynä

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja oikeus tietojen oikaisemiseen tai poistamiseen. Sinulla on oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin) ja oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin) sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

 



To top