TILAAMINEN JA TOIMITUS

Tilauksen tekeminen

Tilauksen tekeminen onnistuu helpoiten verkkokaupan kautta. Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta kun tietosi ovat valmiiksi tallennettuina, helpottaa se sinua tuotteiden ostamis- ja tilaamisvaiheessa.

Jos ostat kangasta, laita haluamasi määrä desimaaleina (esim. 1,4 = 1 m 40 cm) ja lisää ostoskoriin. Kangasta voit ostaa senttimetrin tarkkuudella. Voit ostaa joko rekisteröitynä tai rekisteröitymättömänä. Täytä tiedot ja siirry maksamaan Paytrailin sivuille, jossa voit halutessas luoda Paytrail-tilin.

Mittatilaustyöt voit osittain tilata netin kautta. Pöytäliinat, tyynynpäälliset ja päiväpeitot voit tilata kankaan tuotekohtaiselta sivulta, josta löytyy mittatilauspainikkeet. Mittatilausta tilatessasi näet heti kankaan menekin ja mittatilauksen loppusumman. Verhojen mittatilaus netin kautta on tulossa verkkokauppaamme alkuvuodesta 2016.

Meidät saat parhaiten kiinni puhelimitse 06 4388 959 tai sähköpostilla myynti@intyyki.fi.

Tilaaminen lahjaksi

Meiltä voit tilata tuotteita myös lahjaksi. Lahjatilaukset käärimme lahjapaperiin ja postitamme annettuun osoitteeseen.
Kangasnäyte 100 % tyytyväisyystakuu

Olemme tehneet kaikkemme, jotta ottamamme kangaskuvat olisivat tarkat ja vastaisivat todellisuutta kankaasta ja sen väristä. Tekniikalle emme kuitenkaan mahda mitään, joten tietokoneen ruudulta näkemäsi kankaiden värit saattavat poiketa todellisista kankaiden väreistä. Tämän vuoksi toivomme, että katsellessasi kangaskuvia, pidät tämän mielessäsi.

Kangasnäytteet

Kangasnäytteitä saa kaikista kankaistamme. Kangasnäyte on nopea ja helppo tapa selvittää kankaan väri ja laatu, sillä tietokoneen ruutu saattaa hieman vääristää kankaan väriä. Kangasnäyte maksaa 70 cnt ja lähetämme sen suoraan kotiin kirjeellä. Tilatessasi vähintään kaksi kangasnäytettä, toimitamme ne ilmaiseksi kirjeellä kotiisi.

Tuotteiden toimittaminen ja postituskulut

Yli 200 € normaalipainoiset tilaukset lähetämme postituskuluitta. Postitamme tilaukset pääosin kestävissä postituspusseissa.

Suuret tilausmäärät

Suuremmissa, monien metrien kangastoimituksissa, joissa normaalihintaisen paketin toimitusmaksu (6,80 €) ylittyy huomattavasti, ovat toimituskulut ilmaiset 20 € saakka. Suuremmissa tilausmäärissä toivomme, että otat meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä myynti@intyyki.fi tai p. 06 4388 959.

Toimitusaika kankaissa ja mittatilauksissa

Lähetämme mittaan leikatut kankaat sekä valmistuotteet 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesi saapumisesta.

Mittojen mukaan ommellut sisustustekstiilit ompelemme aina tilausjärjestyksessä. Toimitusajasta kerromme aina tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat

Todella suuret tilaukset postitamme pahvilaatikoissa. Vahakankaat toimitamme 1.4 m pitkissä pahvirullissa, jottei vahakangas mene ruttuun. Vahakankaat toimitamme ensisijaisesti Matkahuollon kautta. Jos haluat Vahakankaan Postipakettina, ota meihin yhteyttä. Toimituskulut postin kautta vahakangaspaketille ovat 11.70 €.

Kirje kangasnäytteille ilmainen

Tilatessasi vähintään kaksi kangasnäytettä, toimitamme ne ilmaiseksi.

Kirje pientilauksille 5.90 €

Kirjelähetys pienille tilauksille kuten ompelutarvikkeille (vetoketjut, purjerenkaat, ompelulangat, jne.).
Tai max. 1 metrille ohkaista kangasta (ei tikkikangasta, trikookangasta, verhoilukankaita, vahakankaita, tms. muita paksuja ja painavia kankaita tai montaa metriä verhovaijeria).

Matkahuollon paketti 6.80 €

Matkahuollon lähellä paketilla saat tilauksesi noudettavaksi Suomen Lähikauppa Oy:n myymälöistä (Siwa, Valintatalo tai Euromarket) tai Matkahuollon toimipisteestä. Lähellä pakettia säilytetään 14 vuorokautta.

Matkahuollon jakopaketti 11.70 €

Matkahuollon jakopaketin voit tilata suoraan kotiisi tai yritysosoitteeseen, jolloin paketti tuodaan perille asti. Paketista soitetaan ja sovitaan paketin tuontipäivä. Jos asiakas ei ole vastaanottamassa pekettia, viedään se lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.

Postin paketti 6.80 €

Postin kotimaan paketit lähetämme sinulle Itellan Economy – palvelulla. Paketti tulee noutaa saapumisviikon jälkeisten 2 viikon kuluessa. Vahakankaat toimitamme ensisijaisesti Matkahuollon kautta. 

Nouto myymälästämme 0 €

Voit noutaa tilauksesi verkkokaupan kanssa samoissa tiloissa toimivan kangaskaupan myymälästä.
Saat valmiista tilauksesta tiedon sähköpostiin ja puhelimeen.

Myymälä on auki ma - pe klo 10 -17 ja lauantaisin klo 10 -14.

Osoite: Puuhalanka, Ullankatu 2, 62100 Lapua
 

 

Tilausten seuranta

Tilauksen yhteydessä saamillasi lähetystunnuksilla voit seurata paketin kulkua.

Palautusoikeutesi

Mittatilaustyöt

Ompelemme verhot, pöytäliinat, päiväpeitteet ja koristetyynynpäälliset mittatilaustyönä antamiesi mittojen mukaan. Tarpeen vaatiessa voit katsoa mittausohjeet. Jos et ole varma oikeista mitoista, olemme soiton päässä ja voit aina kysyä meiltä neuvoa.

Kankailla ja tarvikkeilla ei ole mittojen mukaan leikattuina ja mittatilaustuotteina palautusoikeutta, ellei niissä ilmene selkeää virhettä. Emme myöskään ota takaisin tuotteita, jotka asiakkaan virheellisten mittausten vuoksi ilmenevät epäsopiviksi.

Valmistuotteet

Ota meihin yhteyttä ennen palautuksen tekemistä. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömien ja myyntikelpoisien valmistuotteiden palautusta, ei mittatilaustuotteita ellei niissä ilmene jotain vikaa.

 • Palauttaminen on ilmaista ja palautusaikaa on 14 päivää siitä, kun saat tavarat käsiisi.
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myytävässä kunnossa.
 • Palautettavat tuotteet voit vaihtaa kokonaan toiseen tuotteeseen tai ottaa rahasi takaisin. Jos olet tilannut pelkkiä valmistuotteita ja palautat koko tilauksen, josta haluat rahat takaisin, palautamme myös postikulut.
 • Palautuksen yhteydessä voit halutessasi tilata lisää tuotteita tai ottaa tilalle kalliimman tuotteen. Maksat tällöin vain tuotteiden välisen erotuksen.
 • Jos tilaat lisää tuotteita palautuksen yhteydessä, lähetämme paketin sinulle ilman postikuluja.
 • Postin ja Matkahuollon asiakaspalautukset tulevat meille 1-3 päivässä.

Ohjeet palautuksen tekemiseen

 • Pakkaa tuote hyvin ettei se likaannu tai vahingoitu kuljetuksen aikana.
 • Palauta tuote sitä kautta, mistä pakettisi noudit (Posti tai Matkahuolto).
 • Jos pakettisi tuli kotiin/yritykseen toimitettuna jakopakettina, palautus tapahtuu tässäkin tapauksessa matkahuoltoon.
Posti

Postin asiakaspalautuksen voit tehdä missä vain Postin palvelupisteessä. Sieltä paketti toimitetaan takaisin meille eikä sinun tarvitse maksaa palautuksen lähettämisestä mitään.

Matkahuolto

Tee asiakaspalautus samassa paikassa, mistä olet lähetyksen noutanut. Sieltä paketti toimitetaan takaisin meille eikä sinun tarvitse maksaa palautuksen lähettämisestä mitään.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tee se mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen, sillä jos emme ole vielä ehtineet leikata mittaan tilaamiasi kankaita, voit peruuttaa tilauksesi ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse. Muissa kuin mittatilaustuotteissa peruuttaminen onnistuu, kunhan emme ole vielä ehtineet lähettämään tilaustasi. Jos tilauksesi on jo lähetetty, ota meihin yhteyttä niin neuvomme palautuksen tekemisessä.

Tuotteen ollessa virheellinen

Otathan meihin heti yhteyttä, mikäli vahingossa olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tai täysin vääriä tuotteita. Jos paketti on vahingoittunut lähetyksen aikana, älä lunasta pakettia. Ilmoita paketin kunnosta välittömästi Matkahuoltoon tai Iltellaan, riippuen siitä, mistä paketin noudit. He tekevät vikailmoituksen.

Maksut, hinnoittelu ja tarjoukset

Maksuehdot

Edellytämme, että maksat tilaamasi tuotteet etukäteen tilaushetkellä. Tämä siksi, että kaikki kankaat ja mittatilaustuotteet ovat mittojen mukaan leikattuja / ommeltuja emmekä voi myydä niitä uudelleen.

Maksutavat

Maksupalvelut tarjoaa Paytrail Oyj.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, toimii Intyyki tässä kohtaa ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Verkkopankit

Kaupassamme voit maksaa kaikilla Suomen pankkien verkkomaksupainikkeilla. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

 • Paytrail Oyj
 • y-tunnus: 2122839-7
 • Innova 2
 • Lutakonaukio 7
 • 40100 Jyväskylä
 • Puhelin: 0207 181830
   

Verkkopankilla maksaminen

Verkkokaupassa verkkopankin kautta maksaessasi (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken) näkyy verkkopalvelussa vastaanottajana Paytrail Oyj. Maksu tilitetään Intyykille.

Luottokunnan maksutavoilla maksaessasi tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj.

Tilisiirto

Mikäli haluat maksaa tilisiirrolla, soita meille tai laita sähköpostia, niin otathan meihin yhteyttä tilausta koskien. Pankkisiirrolla maksu tulee maksaa etukäteen ja lähetämme tilatut tuotteet heti, kun maksu näkyy tilillämme.

Tilinumero: FI4649280010042621 

Joustoraha

Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu yli 20 - vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla palveluun, jonka jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Tietoa joustorahalla maksamisesta

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1 - 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € / lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42 %).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

 • DFC Nordic Oyj
 • Y- tunnus 1998514-5
 • PL 710, 20101 TURKU
 • Puhelin: 020 764 1440

Lue lisää Joustorahalla maksamisesta Joustorahan sivuilta www.joustoraha.fi.

Hinnoittelumme

Väärinkäsitysten välttämiseksi, pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin niin tuotteissa, ompelupalveluissamme kuin postituskuluissakin. Kaikki hinnat ilmoitamme euroissa. Tuotteidemme ja ompelupalvelujemme hinnat sisältävät ALV. 24 %.

Rekisteröityminen

Halutessasi voit rekisteröityä Intyykiin luomalla oman tilin. Rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta kun tietosi ovat valmiiksi tallennettuina, se helpottaa sinua tuotteiden ostamis- ja tilaamisvaiheessa. Lisäksi näet edelliset ostoksesi, voit merkitä muistiin kivoimmat kankaat, lähettää sähköpostitse kankaasta kuvan ystävälle ja paljon muuta. Rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään.

Tietosuoja

Ole huoleti. Intyyki käyttää tietojasi vain siihen, että tilaamasi paketti saadaan perille arkeasi piristämään. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille muissa kuin tilauksesi toimittamisen vaatimissa tarkoituksissa. Antamasi tiedot sekä tilaamasi tuotteet tallentuvat rekisteriimme, jossa ne pysyvät hyvässä tallessa. Suoramarkkinointiin emme käytä tietojasi, jos et ole antanut siihen lupaa.

Rekisterin pitäjä:

 • Intyyki Ay
 • Siiriläntie 261
 • 62100 Lapua
 • p. 06 4388 959
 • y-tunnus: 2541693-4
Rekisterin nimi:

Intyykin tilausrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:

Tilausten sekä tilauksiin liittyvien asioiden kuten palautusten, vaihtojen ja muiden asioiden hoito.

Rekisterin tietosisältö:

Rekisteriin tallennetaan tilausten toimittamista mahdollistavat tiedot kuten asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tilatut tuotteet ja mahdolliset muut tilausta koskevat lisätiedot.

Tietojen luovutus:

Emme luovuta tietoja eteenpäin. Tietosuojaselosteemme löydät täältä!

Alaikäiselle myyminen

Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta vain tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia, joita ovat esimerkiksi taskurahoilla hankitut, kohtuullisen hintaiset, samanikäisten yleisesti ostamat tuotteet. Isompiin ostoksiin tarvitaan vanhempien lupa.15 vuotta täyttänyt voi käyttää ansioitaan, kuten kesätyörahoja, merkittävämpiinkin ostoksiin, mutta ei saa ostaa velaksi.

Verkkokaupassa ostosten valvominen on vaikeampaa. Joten jos huomaat, että alaikäinen lapsesi on tehnyt verkkokaupassamme luvatta suuren ostoksen, ole meihin pikimmiten yhteydessä. Kaupan purkaminen onnistuu tälläisissä tapauksissa.

Yhteydenotot

Meidät tavoitat:

 • Sähköposti: myynti@intyyki.fi
 • Puh: 06 4388 959
To top