KARTEEKIRIPUSTUKSET

KARTEEKITANKO

Karteekitangoolle sopivat ripustusmenetelmät.

Purjerenkahat
Purjerenkahat on heleppo pujottaa kaikkihin tankoohin.
Ne on uurelleen käytettäviä ja niiren halakaasija on 40 mm.

Purjerengas

Purjerenkahia on yhreksän väriä:
vanha kulta, kupari, puu
valakoonen, luannonvalakoonen, musta
kirkas kromi, vaalianhopia, tummanhopia

Purjerengasnauha
Purjerengasnauha on heleppo vaihtoehto perinteesille purjerenkahille. Purjerengasnauha ommellahan verhon yläreunahan kiinni. Se on uurelleen käytettävä ja sitä on saatavilla 6 cm sekä 10 cm levyysenä. Leviämmäs nauhas purjerenkahat on halakaasijaltaan 40 mm ja kapiammas 25 mm.

Purjerengasnauha

Purjerengasnauhaa on kuus väriä:
tummanharmaa, ruskia, vaalianbeige
valakoonen, luannonvalkoonen, kitin värinen

Täs on ohoje purjerengasnauhan ompelemisehen.

Tankokuja
Tankokujalla ommeltu karteeki soveltuu kaikkihin tankoohin. Tankokujan korkeus on 7 cm.

Tankokuja

Piilokujanauha
Piilokujanauhalla ommeltu karteeki soveltuu kaikkihin tankoohin. Piilokujan korkeus on 7 cm. Piilokujanauhalla ommellus karteekis tankokuja ei oo näkyvis vaan karteekitanko pujotetaan karteekiin ommellusta piilokujasta.

Piilokujanauha Piilokujanauha

Paneelitanko ja ripustin
Paneelitanko ja paneeliripustimet on varta vasten paneelikarteekiille suunnitellut ripustusmenetelmät. Paneeliripustimen leveys määrittää paneelikarteekin leveyren. Paneeliripustin ei tuu tilauksen mukana.

Paneelitanko


KARTEEKIKISKO

Karteekikiskoolle sopivat ripustusmenetelmät.

Rypytysnauha

Rypytysnauha

Karteekin nurialle pualelle ommeltavan rypytysnauhan poimuttaa ja rypyttää karteekin, mutta tarvittaes karteekin saa myäs suoraksi. Karteekikangas poimuttuu, kun rypytysnauhan naruja veretähän. Rypytysnauhan leveyreksi on valittavanas 5 cm rypytysnauha. Karteekin yläkäänteeksi ommellahan rypytysnauhan levyynen käänne.

Rypytysnauhas on paikka, josta verhokoukut tai nipsut laitetahan kiinni verhon ripustamista varten. Rypytysnauha sopii kaikkihin erilaasiin ripustuskoukkuuhin ja nipsuuhin.

Nipsut

Nipsut

Nipsuulla ripustettavan karteekin yläkäänteheksi ommellahan kaksinkertaanen 1,5 cm levyynen käänne. Tälläänen malli soveltuu pelekästään nipsuulla ripustettavaksi.